Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY KICSIT IDE, EGY KICSIT ODA -BÍRÓ ESZTER ÉS FALUSI MARIANN ESTJE
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Két művész, két külön történet, kétféle megközelítés, mégis van, ami közös. A hang mélysége, az előadásmód drámai és ironikus, olykor humorba hajló átgondoltsága.Most először találkoznak a színpadon. A koncert elképzelt helyszíne egy állandóan mozgó hely, a metró. A múlt század híres színterei a megállók Berlinben, Párizsban, New Yorkban, Chicagóban, Budapesten és még sok más helyen, amelyeknél csak röviden időzünk az egyes korokat meghatározó dalokkal. Mert a metró száguld, két megálló közt is elfér egy dal, és a XXI. századba is hamar elér, mert ma is vannak Seress Rezsők és Kurt Weillek, például Varró Dani, a költő vagy Fodo, a zeneszerző. ͍gy a sanzon, musical, jiddis tánczene és népzene mellett kortárs dalok és rock klasszikusok is megszólalnak majd a két különleges hangra komponálva és újrahangszerelve az akusztikus hangzásvilágú zenekar kíséretében.
Közreműködnek:
Födő Sándor „Fodo” (zongora, melodion, ütőhangszerek)
Hámori Máté (gitárok, billentyűk, ütőhangszerek)
Szabó Dániel (cimbalom)
Gera Gábor (harmonika)
Papesch Péter (basszusgitár) Stáb:
Hangszerelés: Födő Sándor „Fodo”
Szerkesztő: Bíró Eszter, Falusi Mariann, Fodo
Jelmeztervező: Németh Anikó (Manier)
Plakátfotó: Ritter Doron
Plakát grafika: Vető Gábor
Klipp: Nikola Parov Rendező: Tarján Vera
  Szereposztás
Színész 
Falusi Mariann 
Színész 
Bíró Eszter 
Színész 
Födő Sándor FODO 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?