Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KORTÁRS KOREOGRÁFUSOK ESTJE XIII.
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Kortárs Koreográfusok Estje – XIII.
Csak táncolunk…

A Magyar Nemzeti Balett Alapítvány rendezésében.Az Alapítvány 1998-ban hozta létre a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Stúdió Együttest. Még ugyanebben az évben magára vállalta az oly régóta hiányzó „koreográfusi műhelymunka” beindítását is az Operaházban. Lehetővé tette a fiatal tehetségek útkeresésének egyengetését, egyéni, új stílusuk megtalálását. Soha nem lehet tudni, hogy mikor és hol bukkan fel a jövő koreográfusa. Ehhez viszont meg kell adni az esélyt. Alapítványunk évek óta ezt az esélyt kínálja a koreografálni szándékozó fiatal táncművészeknek.

A koreográfusi műhelymunka keretében olyan új alkotások születtek, amelyek azóta méltán képviselték alkotójukat nemcsak a vidéki turnékon, hanem a Magyar Állami Operaházban, a Művészetek Palotájában, a Nemzeti Táncszínházban, a Thália Színház színpadán és egyéb, nemzetközileg ismert táncszínpadon is (Kanada, Finnország, Németország, Olaszország, Portugália, Prága, stb.).

Sokszínű, érdekes kortárs balett estre hívjuk. Legyen vendégünk, szórakozzon jól és fogadja szeretettel fiatal alkotóinkat!
Minden korosztályhoz szóló programunkhoz nagyon jó szórakozást kívánok!


Hágai Katalin
a Kuratórium elnöke
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?