Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A SZŰZ ÉS A SZÖRNY-ANGOL FELIRATTAL
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pozsgai Zsolt: A szajha és a szörny
tragikomédia két részben

Előbemutató: 2012 május 26.Szétégett arcú férfi él titokban egy nyolcadik kerületi lakásban: valamikor ő volt a környék rettegett ura, az alvilág egyik vezére: a Herceg. Az egyik áldozata azonban egy életre elcsúfította, így a Herceg bujkálni kényszerült. Régi „munkatársa" és barátja, Köcsög tartja a kapcsolatot közte és a külvilág között. Mindennapi beszélgetőtársa az egykori bérház házmestere, Samu bácsi, aki nagyon megszerette a rovott múltú szörnyet, és látván, hogy a Herceg egyre nehezebb anyagi helyzetbe kerül, dönt: albérlőt hoz a Herceg lakásába egy fiatal, erdélyi lány személyében. A lány frissen jött az erdélyi havasokból, nem ismeri még a budapesti életet. Samu bácsi ezzel a lépésével elindítja a lavinát...
A tragikomédia megtörtént eset kapcsán íródott, a magával sodró humor, és a reáltragédia keveredésével hajtja a cselekmény a végkifejlet felé.

A darabot nagy sikerrel játszotta a kecskeméti Katona József Színház, ez az első budapesti bemutatója.
  Szereposztás
Herceg 
Incze József 
Köcsög 
Ifj. Jászai László 
Samu bácsi 
Ujréti László 
Kriszta 
Koncz Andrea 
Karcsi néni 
Fazekas Zsuzsa 
  Stáblista
Rendező 
Kautzky Armand 
Rendező munkatársa 
Bártfay Rita 
Súgó 
Farkas Erzsébet 
Látvány 
Vankó Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

  Cím
  Hogy tetszett?