Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A SZŰZ ÉS A SZÖRNY
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 1547 értékelés alapján
  Leírás
Pozsgai Zsolt: A szajha és a szörny tragikomédia két részben

A megtörtént eset kapcsán íródott darab középpontjában egy körözés alatt álló alvilági figura (Herceg) áll, aki egy nyolcadik kerületi lakásban bujkál. Egy "alvilági munkatárs" (Köcsög) és a bérház egykori házmestere (Samu bácsi) jelenti számára a kapcsolatot a külvilággal. A mit sem sejtő házmester látván, hogy a szétégett arcú Herceg egyre nehezebb anyagi helyzetbe kerül, dönt: albérlőt hoz lakásába, egy fiatal, romlatlan erdélyi lány személyében. Samu bácsi ezzel a lépésével elindítja a lavinát…

A sodró humor és a reáltragédia keveredése hajtja e markáns társadalomkritikának is beillő darab cselekményét a végkifejlet felé. Az előadás szereplői itt „élnek” közöttünk, témája sajnos egyre aktuálisabb. A nagy sikerrel futó darab nemrégiben egy rangos indiai fesztiválon is bemutatkozott, ahol elnyerte a közönségdíjat, s hamarosan 50. jubileumi előadását ünnepli.

Zene: ÁGNES
  Szereposztás
Herceg 
Incze József 
Köcsög 
Ifj. Jászai László 
Samu bácsi 
Ujréti László 
Kriszta  
Koncz Andrea 
Karcsi néni  
Fazekas Zsuzsa 
  Stáblista
Rendező 
Kautzky Armand 
Rendező munkatársa 
Bártfay Rita 
Súgó 
Farkas Erzsébet 
Látvány  
Vankó Dániel 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

  Cím
  Hogy tetszett?