Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HISTORICA ZENEKAR
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3275 értékelés alapján
  Leírás
Historica Együttes - koncert

A Historica zenekar, idén 10 éves múltra visszatekintő együttes, jellemzően a magyar történelem eseményeit zenésítik meg, illetve azzal kapcsolatos érzéseiket osztják meg a zenéjükben. Dalaikkal bejárták az egész Kárpát-medencét, erősítve a nemzet összetartozásának érzését - jelentős számú honi koncert mellett - évente több koncertet adnak Erdélyben és Felvidéken, de nagy szeretettel fogadták őket Kárpátalján is és idén nyáron először lesz lehetőségük a Délvidéki közönség előtt is bemutatkozni. Az Új Színházban június 4-én a Nemzeti Összetartozás Napján, a Trianoni Békediktátum 92. évfordulóján lépnek fel, A kő marad! című zenés irodalmi előadásukkal, melyet már több alkalommal bemutattak, legutóbb éppen Los Angeles-ben a tavaszi amerikai turnéjuk keretében. A műsor több neves vendéget is meghívott már, így egy-egy alkalommal fellépett velük Döbrentei Kornél, Takaró Mihály és Usztics Mátyás is! A műsorban a verseket Poncski Lilla versmondó adja elő. A kő marad! című zenés irodalmi műsorban Wass Albert és más, túlnyomóan erdélyi írók, költők művei hangzanak el, a Historica zenekar dalaival összekovácsolva.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!