Töltjük rögvest!
 
Kedves vásárlónk! A központi jegyrendszer hibája miatt átmenetileg nem működik a jegyvásárlás. Nézz vissza később, addigra remélhetőleg helyreáll! Köszönjük a türelmed, nagyon várunk ma színházba!
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DR. JAZZ TRIO - KONCERT
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3331 értékelés alapján
  Leírás
Dr. Jazz Trio - koncertAz együttes 10 éve áll fenn,tagjai több ponton kicserélődtek az idők folyamán. Első komolyabb sikerek egy amatőr tehetségkutató verseny első helye volt, itt a díjat Pege Aladártól vehettük át. A jelenlegi felállás már hosszú ideje nem változott: saxophon/Cseh László/, dob/Nyírő Áron/, nagybőgő/Káldi Tamás/, zongora/dr.Tóth Gábor/

A jazzről sokan arra asszociálnak, hogy magukba fordult zenészek réveteg tekintettel-egymástól látszólag függetlenül-disszonáns hangokat játszanak. Számunkra a jazz tempó, harmónia, dallam, líra, öröm.

Az este során swing, blues, funky, latin, bossa nova ritmusok és néhány ballada szólal meg, melyek között több saját szerzemény is elhangzik.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!