Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SINGER STREET - KONCERT
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 3332 értékelés alapján
  Leírás
Singer Street – 4 hangAz együttes 2011 júliusában nyert a grazi Vocal.total nemzetközi a capella fesztiválon első helyezést jazz kategóriában, és taiwan-i megmérettetésre készül ezév második felében. Ez a „koncert-workshop" érdekes alkalom arra, hogy a közönség „behallgatást" nyerjen a készülődésbe, a csodálatos, tiszta emberi hang adta zenei élménybe. Hogyan találkozik az „a capella" jazz a magyar népzenével?

Fehér Gábor (Ex-Cotton Club Singers) Bartus Patrícia (Ex-Cotton Club Singers, színésznő) Fehér Adrienn (Emerton-díjas énekesnő, színésznő) és Czutor Ignác (Fool Moon, Ex-Cotton Club Singers) választ ad majd, természetesen a jól ismert jazz quartett-dalok után.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!