Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

SINGER STREET - KONCERT
Új Színház - Bubik István Stúdiószínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 1815 értékelés alapján
  Leírás
Singer Street – 4 hangAz együttes 2011 júliusában nyert a grazi Vocal.total nemzetközi a capella fesztiválon első helyezést jazz kategóriában, és taiwan-i megmérettetésre készül ezév második felében. Ez a „koncert-workshop" érdekes alkalom arra, hogy a közönség „behallgatást" nyerjen a készülődésbe, a csodálatos, tiszta emberi hang adta zenei élménybe. Hogyan találkozik az „a capella" jazz a magyar népzenével?

Fehér Gábor (Ex-Cotton Club Singers) Bartus Patrícia (Ex-Cotton Club Singers, színésznő) Fehér Adrienn (Emerton-díjas énekesnő, színésznő) és Czutor Ignác (Fool Moon, Ex-Cotton Club Singers) választ ad majd, természetesen a jól ismert jazz quartett-dalok után.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?