Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A CSÁBÍTÁS MŰVÉSZETE
Budapesti Kamaraszínház - Ericsson Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jean Anouilh ( 1910-1987 ) 1955-ben született komédiája - amelyet budapesti színház még sosem játszott - modern Don Juan-parafrázis, amely egyes szereplőivel és a szöveg bizonyos utalásaival is nyíltan idézi Moliere-nek, a téma egyik legnagyszerűbb feldolgozása írójának szellemét.Főhőse Ornifle gróf, valahai tehetséges költőből lett sikeres dalszövegíró, az ellenállhatatlan charmeur, a női lélek húrjainak virtuóza, akinek szinte tálcán kínálja a sors az újabb és újabb gáláns kalandokat. Mígnem egy szép napon szembe kell néznie ifjúkori hűtlen hódításai egyikének nagyon is hús-vér következményével, s a kezében tartott pisztoly rámeredő csövével. Természetesen vert helyzetből is megpróbálja megnyerni a játszmát... A szerzőtől megszokott érzékletesen megrajzolt figurák, csillogóan szellemes dialógusok és bizarr fordulatok korunk polgári társadalmára is érvényes erkölcsi anatómiát tárnak elénk, kesernyés filozófiával boncolgatva a pár-és páron kívüli kapcsolatok ingatagságát és a morális határok átjárhatóságát.
  Szereposztás
Mlle Supo 
Bacsa Ildikó 
Marguerite 
Juhász Réka 
Fabrice 
Jánosi Dávid 
Machetu 
Krum Ádám 
Ornifle 
Rátóti Zoltán 
Galopin professzor 
Valkay Pál 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1075 Budapest, Asbóth u. 20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?