Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VARIDANCE - MONTÁZS
Magyar Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.8 / 10) - 5 értékelés alapján
  Leírás
MONTÁZS - FERGETEGES TÁNCOKA Harangozó-díjjal kitüntetett Vári Bertalan a hangulatok, érzelmek megjelenítője, úgy hozza létre színpadi alkotásait, mint a megrázott kaleidoszkóp a különleges szín- és formavilágú képeket. A Montázs – Fergeteges táncok című darabban a magyar néptánc elemeit montírozza össze ismert táncstílusokkal úgy, hogy a látvány az újdonság élményével és erejével ragadja meg a néző figyelmét. Ahogyan az élet ritmusa változik, ahogy a napok, az események, a hangulatok váltják egymást, ugyanolyan fordulatosan peregnek a válogatott muzsikával összeforrt műsor fejezetei is.

A Montázs a korábbi Vári-koreográfiákhoz hasonlóan kortalan és határtalan „hét nyelven beszélő” táncprodukció: gyereknek és felnőttnek, hazai és külföldi nézőnek egyaránt maradandó élményt nyújtó szórakozás, jó kedvre derítő örömforrás.

Vannak neves alkotók, akik meseszövéssel bilincselik le a publikumot és van, aki felvillantott képek sorával, lüktető ritmusokkal, különleges muzsikákkal, ismert elemekből újat, egyedit alkotó koreográfiákkal, a világ színgazdagságának megmutatásával – kinek mi áll közelebb a szívéhez, a temperamentumához. A Varidance ez utóbbival jegyezte el magát és ez nem csupán Vári Bertalan művészi hitvallásának köszönhető. A táncosok társak az alkotásban – jeleskednek a koreográfia megkomponálásában is, az előadáson pedig kiváló mesterségbeli tudásukkal vívják ki a nézők elismerését.

Mese nincs, fergeteges táncok viszont igen – ez a Montázs, a 2011 októberében Varidance-táncest legfőbb vonzereje!

Forrás: Vári Bertalan Társulata

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a Magyar Színházban a neved bemondásával és a vásárláshoz használt bankkártyád vagy személyid bemutatásával megkapod a jegyed a pénztárban.
  Cím
1077, Hevesi Sándor tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?