Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MONDOD-E MÉG A SZÓT, SZERETLEK?
József Attila Színház - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 2813 értékelés alapján
  Leírás
V. Kulcsár Ildikó: Mondod-e még a szót, szeretlek?

Rendhagyó párkapcsolati tréning egy ülésben nem csak pároknak.

Kádek Heny és Gáspár András remek játékával valamint a szerző „belebeszéléseivel” egy humoros, ironikus és szomorkás cikkekből szerkesztett, zenés darabot élvezhet a közönség. V. Kulcsár Ildikót elsősorban újságíróként ismerhetik az olvasók, most azonban az is kiderül, hogy az „Élet” és V. Kulcsár Ildikó egy szórakoztatóan igaz, színpadi estével is meg tudja lepni a tisztelt publikumot.

A szerző a következő sorokkal ajánlja figyelmükbe a különleges előadást: „Számtalan riport- és interjúalany sorsából és a saját népes családom hétköznapi vircsaftjaiból tanultam meg, hogy azokban a családokban gyakori vendég a boldogság, ahol nemcsak a saját hibáikon, tévedéseiken tudnak mosolyogni a felek, hanem megbocsátó humorral viszonyulnak a társuk hibáihoz-tévedéseihez is.  Nem hirdetem a szüntelen zökkenőmentes boldogságot – ilyen nincs! –, de azt igen: nem törvényszerű, hogy a hétköznapok monotóniája felfalja a szerelmet. Csakhogy ehhez empátia, életkedv, önzetlenség, bölcs humor és önfegyelem kell. Mindez tanulható! Ezért ajánlom az előadást azoknak, akiknek gondjuk van (volt, lesz) a párkapcsolatukkal, és azoknak is, akik harmonikus kapcsolatban élnek (hogy elkerüljék a tipikus hibákat).

  Szereposztás
Színész 
V. Kulcsár Ildikó 
Színész 
Kádek Heny 
Színész 
Gáspár András 
  Stáblista
Rendező 
Czeizel Gábor 
Hangszerelte 
Sárik Péter 
Jelmez, látvány 
Veréb Dia 
Operatőr 
Góczán Flórián 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?