Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A GONDNOKSÁG - VIII. ELŐADÁS - ÉVADZÁRÓ EPIZÓD
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Gondnokság - színházi sitcom
60 perc, szünet nélkül

További szereplők: a Katona József Színház társulata, vendégek, ufók, banditák.Előfordul, hogy nem érti, mi zajlik Ön körül? Valószerűtlennek tűnik néha a valóság? Eszébe jutott már, hogy az eseményeket nem azok irányítják, akikről feltételezzük? Földalatti szupertitkos csoport, akciók, szerelmek, árulások… és az ország sorsa! Hányszor menthető meg Magyarország nyolc hónap alatt? – avagy az igazság idelent van!

A Katona József Színház nyolc hónapon keresztül futó, havonta új epizóddal jelentkező sorozatában fény derül a titokzatos Gondnokság ténykedésére! Egyedülálló színházi kísérlet: egy folytatásos történet, amely az aktuális hírekre, eseményekre reflektál kifacsart módon. Epizódonként mindössze másfél napnyi próba áll rendelkezésre, így a színészek improvizációi fontos szerephez jutnak. Egy sorozat, amely a szemünk láttára születik – a Sufniban.
  Szereposztás
Színész 
Dankó István 
Színész 
Kocsis Gergely 
Színész 
Ötvös András 
Színész 
Pálos Hanna 
Színész 
Rajkai Zoltán 
  Stáblista
Rendező 
Dömötör András 
Rendező 
Kovács Dániel 
Produkciós vezető 
Gerlóczi Judit 
Produkciós vezető 
Héricz Anna 
Konzultáns 
Radnai Annamária 
Dramaturg 
Laboda Kornél 
Látvány 
Kálmán Eszter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?