Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MALEK ANDREA - MOST! BOSSANOVA
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Olyan szép este van, ne maradjon otthon. Tegyen egy próbát. Kellemes félhomály, finom ételek, gyöngyöző italok, messze kalandozó gondolatok, a háttérből érzékien kibomló bossa nova.

Hagyja elkényeztetni magát, engedje, hogy átjárja a zene, hogy a bensőjét végig simogassa. Finom játék az érzékeinkkel, lüktető romantikus este egy különleges környezetben.

Malek Andrea egy új koncert sorozatot indít útjára az Orfeumban MOST! címmel.

Első koncertjének címe MOST! Bossanova.

Vendége: a 2011-es X-faktor győztese, Kocsis Tibor.

 „A bossa nova megindítja a véráramot a berozsdált szívekben, orvosság a szerelemhez, amely díjmentesen kiváltható. Mindezzel együtt talán a legkifinomultabb rezdülése a szívnek, ami zene formájában utat nyit minden eltitkolt és bevallott érzéshez, minden édesen bús és keserédes vallomáshoz.”

  Szereposztás
Színész 
Malek Andrea 
  Stáblista
Vendég 
Kocsis Tibor 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?