Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BENKÓ DIXIELAND BAND KONCERT
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Benkó Dixieland Band: Face to Face
koncert10700 koncertjük, több mint 100 CD- és DVD-lemezük, számtalan kitüntetésük és fesztiválgyőzelmük már régen a világ első vonalába sorolta őket. Huszonnégy tévéadásból álló jazztörténeti sorozatuk, a Benkó Karácsonyi Mise, több száz óra tévé-show műsoruk, 40 000 tagot számláló baráti körük egyedülálló a világon. Nemzetközi elismertségüket a legmagasabb magyar művészeti kitüntetések mellett két amerikai elnök kitüntető elismerése is megerősíti.

Hosszú évek távolléte után a tavalyi év nyarán tért vissza a Benkó Dixieland Band a felújított Városmajori Szabadtéri Színpadra. 55 éves jubileumi műsorukat mutatták be zsúfolt, pótszékes teltház előtt, kirobbanó sikerrel.

Idén a „Face to Face” című új programjukkal jelentkeznek, melyben különös szerep jut a New Orleans zenei stílusát befolyásoló más műfajokból érkezett sikerszámoknak.

Az est vendégei:

Berki Tamás (ének)

Ferenczi György (szájharmonika, hegedű, ének)
  Szereposztás
ének 
Berki Tamás 
szájharmonika, hegedű, ének 
Ferenczi György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?