Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BENKÓ DIXIELAND BAND KONCERT
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.2 / 10) - 794 értékelés alapján
  Leírás
Benkó Dixieland Band: Face to Face
koncert10700 koncertjük, több mint 100 CD- és DVD-lemezük, számtalan kitüntetésük és fesztiválgyőzelmük már régen a világ első vonalába sorolta őket. Huszonnégy tévéadásból álló jazztörténeti sorozatuk, a Benkó Karácsonyi Mise, több száz óra tévé-show műsoruk, 40 000 tagot számláló baráti körük egyedülálló a világon. Nemzetközi elismertségüket a legmagasabb magyar művészeti kitüntetések mellett két amerikai elnök kitüntető elismerése is megerősíti.

Hosszú évek távolléte után a tavalyi év nyarán tért vissza a Benkó Dixieland Band a felújított Városmajori Szabadtéri Színpadra. 55 éves jubileumi műsorukat mutatták be zsúfolt, pótszékes teltház előtt, kirobbanó sikerrel.

Idén a „Face to Face” című új programjukkal jelentkeznek, melyben különös szerep jut a New Orleans zenei stílusát befolyásoló más műfajokból érkezett sikerszámoknak.

Az est vendégei:

Berki Tamás (ének)

Ferenczi György (szájharmonika, hegedű, ének)
  Szereposztás
ének 
Berki Tamás 
szájharmonika, hegedű, ének 
Ferenczi György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Hogy tetszett?