Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HALHATATLAN
Fészek Színház - Fészek Színház - JEMOL

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 40 értékelés alapján
  Leírás
Cziczó Attila drámája a férfikor küszöbén átzuhanó, a lebácsizás ellen lázadó ember története, aki a halál és/vagy öregség közelgő rettenetétől megbokrosodva próbálja helyre tenni életét.

Nehéz eldönteni, hogy a néző sírjon vagy nevessen a hatvanon túli férfiember megpróbáltatásain, amihez a „csupanő” családja asszisztál: ki kedvesen, ki utálatosan, de mindenképp az ellenkező nemre, s nem az igenre helyezve a hangsúlyt.

A főhős szerepében Bezerédi Zoltán brillíroz: szerethető, esendő Döncije egy nagyon is élő és mai tükörképe a férfitársadalomnak. Partnerei - a cinikus feleség (Andai Kati), a meg nem értett nagylány (Szalay Marianna) és az öröklázadó unoka (Bűdi Annamária) - pedig mindent megtesznek azért, hogy igazi sírós-nevetős happy enddel záródjék a meglehetősen életszerű, mégis mesésen csodás színdarab: „Fegyverrel ment Baba, villával, kanállal, harcolni indult, de játszott csak a Halállal.”
  Szereposztás
Színész 
Bezerédi Zoltán 
Színész 
Andai Kati 
Színész 
Szalay Marianna 
Színész 
Görgényi Fruzsina 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Fészek Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?