Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ORIGINÁL UNGARIS, AVAGY SZABAD A CSÓK!
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Pintér G. Attila: Originál ungaris, avagy szabad a csók!

Kétfelvonásos vígjáték a Műhelymunka Társulat előadásában, 12 éven felüliek számára.
A történet szereplői egy szeretetreméltó banda tagjai: a srác, akinek minden jó, csak ne kelljen tenni érte semmit, a drogfüggő, a túlfűtött „tyúkanyó” és a kedves naiva, aki szerint a „világbéke” megteremtéséhez elég néhány füstölő és egy kényelmes jóga-póz. Bár mindannyian különbözőek, egyvalami mégis összeköti őket: az egymás iránt érzett, mindent elsöprő barátság. A szereplők élete nem könnyű, segíteniük kell barátjuknak úgy, hogy ők maguk is segítségre szorulnak. A fiú egy fegyveres támadás során sokkot kapott, melynek következtében megnémult. Orvosai szerint rendbe jöhet, ha a kórházból visszakerül a régi, jól megszokott környezetébe. A cél, hogy újra beszéljen és ebben csak iskolatársai segíthetnek. Barátait ez a megoldás persze szokatlan helyzet elé állítja, amit tovább fokoz a nem-túl-eszes orosz cserediák jövetele is. Mindehhez fergeteges humor, szerelem, egymás ugratása, fiatalos lendület kapcsolódik. A rengeteg poén és komikus szituáció mögött azonban mély emberi problémák és gondolatok húzódnak meg. A darab nyíltan beszél a drogozás hatásairól, de bemutatja azt is, hogy egy drogfüggőt is lehet szeretni. Hogyan oldják meg a fiatalok a szerelmi sokszögeket? Be tudnak-e fogadni egy idegent? Miként válhat igazi otthonná egy iskola rég nem használt pincéje. Az Originál ungaris, avagy szabad a csók! fiatalok, és idősebbek számára egyaránt szórakoztató vígjáték az igazi barátság erejéről.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!