Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
"A SZOMSZÉDNÉNI ODAÁT VAN"
Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Szomszédnéni Produkciós Iroda
“A szomszédnéni odaát van”

Az előadás időtartama 1 szünettel kb. 120 perc.
Miről fog szólni az előadás? Mivel négyszemélyes ez a kabaré, ezért írtunk ide négyszemélyes jeleneteket. Ráadásul régen, még a kezdetek kezdetén a Szomszédnéni Produkciós Iroda háromtagú volt, így abból az időből is maradtak jelenetek. Ezeket újra írtuk, átfogalmaztuk és színpadra alkalmaztuk. A vezérfonal egy ember élete, amit nyomon követünk az előadás során az elejétől a végéig, vagyis minden életkor benne lesz. Ez tulajdonképpen egy olyan darab, hogy mikor elkezdtük, még mi sem tudtuk pontosan mi lesz belőle. Most, egy héttel a bemutató előtt már sejtjük. Ez egy négyszereplős, jelmezes, díszletes, zenebejátszásos kabaré, míg a Dumaszínházban inkább beszélgetős párbeszédek vannak. Ott nincs díszlet, nincs kellék, nagyjából hozzuk a karaktert. Az ennek egy lecsupaszított változata. Itt viszont egy pompázatos, csillogó, Las Vegas-i dolog készül, úgy kell elképzelni. Na, jó, hogy mégse essek túlzásokba, talán nem Las Vegas, hanem inkább csak egy Moulin Rouge, vagy egy Cirque de Soleil. Többször vetkőzünk is a darabban. Egyszer pelenkára. Aki eljön erre az előadásra, csak nyerhet, mert teljesen más jeleneteket adunk elő, mint a Dumaszínházban.
Szereplők: Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs, Janklovics Péter, Vida Péter.Szerzők: Bálint Ferenc, Tóth Szabolcs Grafika: Tóth Szabolcs Jelmez: Kenyeri Orsolya Világítás: játékmester: Vida Péter Effektek: Bruti Súgó: Németh Dóra
  Szereposztás
Színész 
Vida Péter 
Színész 
Tóth Szabolcs 
Színész 
Bálint Ferenc 
Színész 
Janklovics Péter 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!