Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KÁVA KULTURÁLIS MŰHELY - MU SZÍNHÁZ: GUBANC
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 507 értékelés alapján
  Leírás
Nyilvános gyerekelőadás 2., 3. osztályos gyerekeknek (8-10 éveseknek). „ A mesék megmutatják a rendet, és a hozzájuk vezető utat, hogy összhangba hozzuk az ösztönöst és a racionálist!” (Marie Louise von Franz)

A Káva legújabb színházi programjában ismét együtt játszhatnak színészek és résztvevők. Olyan közös játékteret hozunk létre, ahol a gyerekek szabadon gondolkodhatnak arról, miért nehéz jó gyereknek lenni!

Előadásunk kiindulópontja egy mai mese, melynek főszereplője egy kisfiú, aki egy ismeretlen és kiszámíthatatlan képzeletbeli világba kerül, ahol egészen másként működnek a szabályok, mint az ismerős és megszokott hétköznapok világában. Egyszerre félelmetes és felszabadító ez a képzeletbeli világ, ahol a kisfiúnak újra kell tanulnia: mit jelent az erőszak és a hatalom, mit jelent a hazugság és az őszinteség, a szófogadás és az igazságosság.

A játék során színészek és gyerekek valamennyien nézői, alkotói és résztvevői is a történetnek. A közös gondolkodás célja, hogy kérdéseink segítségével minél alaposabban megvizsgáljuk, és minél mélyebben megértsük a minket körülvevő és bennünk élő ismerős és ismeretlen világokat.
  Szereposztás
Színész 
Sárosdi Lilla 
Színész 
Romankovics Edit 
Színész 
Bori Viktor 
Színész 
Sereglei András 
  Stáblista
Rendező 
Schilling Árpád 
Programvezető 
Romankovics Edit 
Dramaturg 
Sebők Bori 
Díszlet 
Ágh Márton 
Asszisztens 
Bodor Panna 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!