Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÉGY JÓ MINDHALÁLIG
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 695 értékelés alapján
  Leírás
Móricz Zsigmond: Légy jó mindhalálig
zenés játék egy részben
Móricz Zsigmond regénye alapján írta Csík Csaba és Galambos Zoltán.Móricz Zsigmond örök érvényű darabját a Körúti Színházban működő Kiskörúti Színisuli növendékeivel 2011 októberében gondoltuk újra.

Olyan ruhába öltöztettük a számunkra kedves történetet, hogy az felvehesse a versenyt a ma élő gyerekek igényeivel, és felhívhassa értékeire a figyelmet a színes animációs filmek világában.  Angol-pop-os zenéjével, filmes tempójú helyszínváltásokkal, látványos világítással teszi vonzóvá a fiatalok számára a darabot. A látvány és hangzásvilág mellett a gyermeki humor és a személyiségek mai megvilágítása, teszi közelivé, ezt a korban távoli gyermektörténetet.
www.korutiszinhaz.hu
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!