Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LÉGY JÓ MINDHALÁLIG
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Móricz Zsigmond: Légy jó mindhalálig
zenés játék egy részben
Móricz Zsigmond regénye alapján írta Csík Csaba és Galambos Zoltán.Móricz Zsigmond örök érvényű darabját a Körúti Színházban működő Kiskörúti Színisuli növendékeivel 2011 októberében gondoltuk újra.

Olyan ruhába öltöztettük a számunkra kedves történetet, hogy az felvehesse a versenyt a ma élő gyerekek igényeivel, és felhívhassa értékeire a figyelmet a színes animációs filmek világában.  Angol-pop-os zenéjével, filmes tempójú helyszínváltásokkal, látványos világítással teszi vonzóvá a fiatalok számára a darabot. A látvány és hangzásvilág mellett a gyermeki humor és a személyiségek mai megvilágítása, teszi közelivé, ezt a korban távoli gyermektörténetet.
www.korutiszinhaz.hu
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Budaörsi Játékszínben csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
  Hogy tetszett?