Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
€ŽA KÖZNAPIRÓL ÉS A LÁTOMÁSRÓL€ - SZÍNHÁZI EST MÁRAI SÁNDOR FÜVESKÖNYVE ALAPJÁN
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Nem tudós könyv ez, csak olyan, amilyet az elemiben tanítanak. Aki írta, nem ismeri a feltétlen igazságot és nem röstelli, hogy téved a részletekben. Mert ember. Olyasféle lesz hát ez a könyv, mint a régi füves könyvek, melyek egyszerű példákkal akartak felelni a kérdésekre, mit is kell tenni, ha valakinek a szíve fáj, vagy elhagyta az Isten. S aki jobban tudja, mondja jobban!" (Márai Sándor)Márai írja könyve előszavában írásának céljaként. Amikor e könyv részleteiből készült színházi eladás bemutatójára készülünk ugyanezekkel a gondolatokkal, célokkal vágunk bele a megvalósításba. A Füves könyv sugallta világot szeretnénk bemutatni tisztán, sallangmentesen és reméljük érdekesen. A nagyon erőteljes, szikár egyéniségben jelenlevő érzékeny, finom, tündéri, tapintatos, gyöngéd vonások őszintén, igazul jelennek meg a Benkő Nóra által megformált író alakjában. Az előadásban kulcsszerepet kapó belső hangot ő nem csak felismeri, hanem kiváló hangi adottságaival meg is személyesíti az esten. A színésznő játszotta írón kívül jelen van a színpadon a hegedűs, aki egyben az est zeneszerzője. Játékával, jelenlétével a személyest, az ember belső, tudatalatti világát hangsúlyozza az előadásban. A Füves könyv 202 részéből prózában és megzenésítve, énekelve összesen 54-et mutatunk be, játszunk el. A zene a színésznő által játszott szövegek között is önálló funkciót kap, mindvégig fontos dramaturgiai szereppel bír, mint beszélgetőpartner, mint önmagunk egyik felének megtestesítője van jelen.
  Szereposztás
Színművész 
Benkő Nóra 
Hegedűművész 
Balázs Barnabás 
  Stáblista
Zeneszerző 
Balázs Barnabás 
Rendező 
Halmy György 
Szerkesztő 
Halmy György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?