Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁJLÁJT [EGY TWILIGHT-SZTORI]
Fészek Színház - Fészek Színház - JEMOL

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
májlájt
dráma (egy felvonás - 80 perc)
͍rta: Nyulassy Attila és a társulat
Producer: Orosz Tibor

Bemutató: 2012. április 14. (Jemol)Ez nem a Twilight, de mi lenne, ha megtörténne? Persze tudjuk, hogy nem lehet, hogy vámpírok nem léteznek, de el is hisszük? Mi lenne, ha mégis? Hiszen titkon, vagy nem titkon mindannyian vágyunk valamilyen kitalált világba, vagy épp a saját kitalált világunkba. Ahol minden szabad, ahol nincs szabály, ahol bármi megtörténhet, ahol bármikor átíródhatnak a történetek, ahol mindig minden úgy történhet, ahogy mi elképzeljük. Ahogy én elképzelem – de mennyi én van? Képzeljük el, hogy mindenki elképzeli, de ez a sok képzelet, hogy valósul meg?

Mindenkinek van valami viszonya a képzelethez, ami bármennyire is a sajátunk, külső ingerek hatására formálódik. Meddig az enyém és mikortól ural valami vagy valaki más? Mondjuk egy vonzó sztori, egy csábító szituáció, egy izgalmas film? Aminek elég csak egyszer a hatalmába kerítenie. Persze nincs igazi világhódító regény, biztos sokan vannak azok, akik nem szeretik a Twilight-ot, de ha körülöttük annyian rajonganak érte akkor, hogy ússzák meg a vele való foglalkozást?

Bella nem akart vámpír lenni, fel sem merült benne a lehetőség, azt se tudta, hogy léteznek – világéletében cinikusan kezelte a csodákat, zárkózott volt és antiszociális. Egy napon aztán mégis úgy dönt, hogy hisz bennük. Vagy elhitetik vele? Vagy csak hinni akar, mert szerelmes? Mondhatjuk azt, hogy ez egy lányregény, egy szőke hercegre váró tinédzser meséje. De a meséknek mindig van valóságalapjuk, ezúttal talán az, hogy vámpírok léteznek. Léteznek mióta az emberi képzelet kitalálta őket, itt élnek közöttünk, itt élnek bennünk és csak arra várnak, hogy feltámadhassanak. Már alkonyodik.

(Stephenie Meyer: Twilight című regénye nyomán.)

Külön köszönet Magyar Józsefnek a díszletért!
  Szereposztás
Edward / András 
Orosz Balázs 
Emmett / Attila 
Gallai Dávid 
Rosalie / Nóra 
Kiss Boglárka 
Jasper / Ádám 
Horváth Máté 
Alice / Bori 
Cselle Gabriella 
Bella / Viki 
Sipos Veronika 
  Stáblista
Látvány 
Mészáros Claudia 
Látvány 
Jendrics Anikó 
Jelmez 
Mészáros Claudia 
Jelmez 
Jendrics Anikó 
Rendező 
Nyulassy Attila 
Látvány 
Nyulassy Attila 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Fészek Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?