Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ULICKAJA: RÖVID
Thália Színház - ÚJ STÚDIÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ljudmilla Ulickaja: RÖVID
Az orosz falvak asszonyai c. novella alapján színpadra alkalmazta: Garai Judit.

A Thália Színház a Füge Produkció és a Jászai Mari Színház közös előadása.
Az orosz falvak asszonyai című novellát fordította: Goretity József.

A többszörös díjjal kitüntetett, nemzetközileg ismert és elismert Ljudmilla Ulickaja színpadi szerzőként sem ismeretlen hazánkban. Hidvégi Nóra fiatal rendezőnő Ulickaja egyik novelláját álmodta színpadra, a szerzőnőnek annyira meggyőző módon, hogy azonnal megadta az ősbemutató megvalósításhoz szükséges összes jogi engedélyt.

A Rövid című előadás azoknak szól, akik nagyon tudnak/akarnak szeretni, akik nem tanulnak meg szeretni; akik bizonytalanok, de vágynak a bizonyosságra; akik képesek őszintének lenni, akik elfogadják a sorsukat; akik a választott útról nem térnek le, legyenek azok nők vagy férfiak, fiatalok vagy idősek. És azoknak is, akik képesek sírni a meghatódottságtól vagy önfeledten nevetni attól a finom iróniától, ahogyan a darab beszél három nő sorsáról és ezen keresztül a férfiak világáról.


Egy átlagos este. Egy New York-i lakás. Egy roskadásig megterített asztal és rengeteg alkohol. Három nő, három teljesen különböző karakter más egzisztenciával, más felekezeti hovatartozással. Abban viszont mindannyian egyformák, hogy odaadóan tudnak szeretni. Igaz, mindegyik a maga módján, a lehetőségeihez mérten, amiben természetesen ugyanakkora szerepe van a szabad akaratnak mint az eleve elrendeltségnek.
  Szereposztás
Vera 
Györgyi Anna 
Emma 
Bartsch Kata 
Margo 
Horváth Erika 
Férfi 
Bognár Bence 
  Stáblista
Produkciós vezető 
Gáspár Anna 
Díszlet 
Opra Szabó Zsófia 
Jelmez 
Pirityi Emese 
Rendező 
Hidvégi Nóra 
A rendező munkatársa 
Fazekas Anna 
Dramaturg 
Garai Judit 
Zene 
Dudás Zsombor 
Fény 
Varga László 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
1065, Nagymező u. 22 - 24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?