Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY DARABOT A SZÍVEMBŐL - SINATRATÓL MÁTÉ PÉTERIG
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy darabot a szívemből…
Sinatratól Máté Péterig Gábriellel

Ezen az estén minden bizonnyal sokaknak ismerősen csengenek a magyar könnyűzene klasszikus dalai. Farkas Gábor Gábriel és jazz triója a két világháborútól kezdve a 80-as évek elejéig tartó időszakból válogatott ...műsoruk összeállításakor. Kedvelt kabaré daloktól az 50-es évek táncdalain át játsszák újra Mikes Éva, Hollós Ilona, Szécsi Pál, Máté Péter zenéit.
A magyar könnyűzene dalait nem standardizálták jazz sztenderdként korábban, így igazán klasszikussá teszi ezeket a dalokat az, hogy egy jazz trió kíséri az énekest. Gábriel hangjából árad az érzelem, nem pusztán hallgatjuk dalait, hanem meg is érintenek bennünket.
Nagyszülő és unoka is egyaránt megtalálja örömét ebben a zenében. Amíg a szülők nosztalgiáznak, addig fiatal felnőtt gyermekeik megismerik a számukra „új” dalokat.

A koncert után a táncos lábú vendégek számára DJ Sausage szolgáltatja a talpalávalót kifulladásig.

Koncert 21.00 órától.
Kapunyitás 20 órakor. Vacsorázási lehetőség folyamatosan.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?