Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LIZA AND ME - FARKAS GÁBOR GÁBRIEL ÖNÁLLÓ ESTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 101 értékelés alapján
  Leírás
Gábriel 12 éve a show világának meghatározó alakja, nemzetközileg elismert énekes-konferanszié. A Kabaré c. musicalben és egyéb színházi szerepeiben is a klasszikus revü és varieté világából merített tapasztalataiból tudott különleges alakításokat formálni.

Ezen az orfeumi-színházi estén - a Broadway zsargonjával élve: Night Club Act - a musicaltörténelem legenergikusabb színésznője, LIZA Minnelli és kedvenc szerzőpárosa, Fred Ebb és John Kander előtt tiszteleg. A tőle megszokott jazz trió élőzenei kíséretét most fúvóskarral bővíti, hogy a legautentikusabb módon szólaljanak meg Liza Minelli életének legmeghatározóbb dalai, mint a Kabaré, a Chicago vagy a New York, New York. A dalok eredeti nyelven szólalnak meg, így valóban úgy érezhetjük magunkat, mintha a Broadway egyik jeles klubjába csöppentünk volna…
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!