Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VAMP, A VÁMPÍRMUSICAL
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
VAMP, a vámpírmusical
elfogyás két részben

A Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínházának előadása.
Magyarországi ősbemutató!

Alexandra egyedül tölti szürke hétköznapjait és éjszakáit ódon házának mélyén, mígnem egy este meglátogatják régi tanítványai, a három – azóta felnőtt – gyermek, kik valaha titkon házában töltötték szabadidejüket. A vendégség új színt hoz Alexandra életébe, fájdalmait és csalódásait maga mögött hagyja, ám az éjszakát szinte észrevétlenül megfertőzi a fiatalok között megbúvó sok ellentét, melyek egyre inkább felszínre kerülnek, míg végül vendéglátójuk titkáról is lerántják a leplet.

Amint ráébrednek, hogy Alexandra valójában vámpír, lassan mindhármukat megérinti az örök fiatalság ígérete, melynek néha még a legerősebbek sem tudnak ellenállni. Egész éjszakát átívelő intrikába kezdenek, hogy megszerezhessék a sötétség ajándékát. Egyikük sem sejti még, mi vár rájuk… Zenés előadás, mely feszegeti a határvonalat opera, musical és prózai színház között!

Zene és dalszöveg: Jake Perrine

  Szereposztás
Alexandra 
Vásári Mónika 
Simon 
Lőrincz Levente 
Rosemary 
Perei Zsuzsanna 
Carmine 
Berecz György 
  Stáblista
Rendező 
Lőrincz Levente 
Producer 
Perjés János 
Fordító 
Galambos Attila 
Jelmez 
Rományi Nóra 
Díszlet 
Árva Nóra 
Produkciós vezető 
Mohácsi Nóra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?