Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SÍRPIKNIK
Belvárosi Színház - Belvárosi Színház.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ivan Menchell: Sírpiknik
(avagy a Víg Özvegyek Klubja)

A magyar változatot írta: Parti Nagy LajosEz a vérbő, (tragi)komikus történet bárhol játszódhat, ahol élők és holtak, csalatások és csalások, vitális özvegyek --- nők és férfiak -- téblábolnak a maguk bonyolult, és remélhetőleg hosszú öregkora felé. Bárhol, bármely nyelven könnyen megbillen a sztereotípiák, bejáratott élethazugságok egyensúlya, s kivillan, a pőre magány, az esendőség, a halálfélelem, mint valami ózonlyukon, amit aztán sírva-nevetve befoltoz az életösztön, a szeretet- és szerelemvágy, a vágy a saját, egyedi, bombabiztos közhelyeink iránt.

Engem (a nagyszerű színészeken túl) ez érdekelt ebben a darabban, valamint az, hogy meg tud-e szólalni, és miképpen szólal meg magyarul a négy rivális nő és csábítójuk, mit tudnak, illetve mit tudok én, mint a magyar változat írója hozzáadni az ismerős, tehát teherbíró alaphelyzethez.
  Szereposztás
Lucille 
Bánsági Ildikó 
Mildred 
Huzella Júlia 
Mildred 
Cseh Judit 
Sam 
Gálffi László 
Doris 
Margitai Ági 
Ida 
Egri Márta 
Ida 
Takács Katalin 
  Stáblista
Jelmez 
Jánoskúti Márta 
Mozgás 
Király Attila 
Díszlet 
Iványi Árpád 
Producer 
Orlai Tibor 
Rendező 
Ilan Eldad 
Grafika 
Szöllősi Géza 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?