Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ISTENI SARAH
Belvárosi Színház - Belvárosi Színház.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
John Murrel: Az Isteni Sarah

Sarah Bernhardt igazi szent szörnyeteg volt. Zseniális színésznő, a lapok számára mindig pletykákkal szolgáló híresség, szenvedélyesen gátlástalan életimádó. Eljátszott minden korabeli nagy főszerepet,turnéival beutazta a világot, többször járt Budapesten is.

Halálos ellensége volt Bernard Shaw, jó barátja Oscar Wilde, plakátjait maga Alphonse Mucha tervezte. A legendák szerint legbensőségesebb viszonyát házi tigrisével ápolta, koporsóban aludt,szerelmi étvágya pedig minden képzeletet felülmúlt. A közönség rajongott érte, de a kritikusok utálták. Élete vége felé titkára, a hűséges Pitou tollába diktálta eseményekben gazdag életének történetét, s pillanatokon belül vérre menő szerepjáték kezdődik, sziporkázóan humoros, máskor szívszorító jelenetekkel.
  Szereposztás
Sarah Bernhardt 
Vári Éva 
Georges Pitou 
Gálffi László 
  Stáblista
Fordító 
Zöldi Gergely 
Díszlet 
Csík György 
Jelmez 
Csík György 
Grafika 
Pálfalvi Lukács 
Rendező 
Hargitai Iván 
Rendező asszisztens 
Jánoska Zsuzsa 
Producer 
Orlai Tibor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
  Hogy tetszett?