Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSONGRÁDI KATASÁGOK
Budapesti Kamaraszínház - Tivoli

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"Az élet csodái"
Csongrádi Kataságok
2 részes show a javából
befogadott előadás

AKATA produkció.

Ez a produkció - mint Csongrádi Kata valamennyi megnyilvánulása - egy sajátságos szellemiséget képvisel. A színész -írónő most kiváló partnereivel az eddigi nagysikerű színdarabjain keresztül varázsolja elénk az élet választási lehetőségeit. A szerelmes operett részletek a Huncut a lány-ból, a komikus és drámai pillanatok a Bajor Gizi zenés játékból, a lírai jelenetek a Sissy és én musicalből, a magyar népdalok és csárdások az Énekelj, Déryné!-ből, a fergeteges táncok a Csoda az élet, Nofretéte!, valamint az Angyali show című musicalekből mind olyan példa értékű időutazások, amelyek segítségével felfedezhetjük létezésünk más dimenzióját is, amit ugyan magunkban hordunk, de nem mindig engedünk felszínre törni...
  Szereposztás
Színész 
Csongrádi Kata 
Színész 
Pelsőczy László 
Színész 
Lőrincz Levente 
Színész 
Sipos Viktória 
Színész 
Dóra Tünde 
Színész 
László Attila 
  Stáblista
Rendező 
Árvai Béla 
Író 
S. Nagy István 
Író 
Csongrádi Kata 
Díszlet 
Krsztovics Sándor 
Zenei vezető 
Végvári Ádám 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?