Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEIL SIMON:KAPJ EL!
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Neil Simon – Marvin Hamlisch: Kapj el!
kamaramusical
Fordította: Miklós Tibor

A Békéscsabai Jókai Színház előadása.

A különlegesen szép, romantikus zenés komédia hőse Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző és Sonia, a kezdő dalszövegíró. Mindketten hivatásuk megszállottjai, nem könnyű emberek. Bár első találkozásuktól kezdve remekül dolgoznak együtt, magánéleti kapcsolatuk korántsem ilyen harmonikus. A feszültség fokozódik, ahogyan Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. ͍gy lesz a kétszemélyes játékból „édes hármasban”. De lesz-e végül „édeskettes”?

Neil Simon az amerikai vígjáték első számú mestere. Neve a színházi siker biztosítéka. Marvin Hamlisch az amerikai színpadi és filmzene – minden létező díjjal kitüntetett – briliáns alkotóművésze. Sokoldalú lírai zenéje világszerte ismert, népszerű muzsikussá avatta. A magyar nézők a Chorus Line musical zeneszerzőjeként ismerhették meg. Hite szerint a zenének megvan a hatalma ahhoz, hogy közel hozza egymáshoz az embereket.

És mi a titka Neil Simon darabjainak? A frenetikus humor és lélekismeret, a megindítóan gyöngéd érzelmesség és a szikrázóan szellemes dialógusok, amelyek minden művében magas fokon érvényesülnek.
  Szereposztás
Sonia 
Balogh Anna 
Kar 
Litauszki Enikő Szandra 
Kar 
Gábor Anita 
Kar 
Török Tünde 
Kar 
Farkas Boglárka 
Kar 
Nagy Róbert 
Kar 
Burány Árpád 
Vernon 
Szomor György 
  Stáblista
Koreográfia 
Kerekes Judit 
Jelmez 
Vesztergombi Anikó 
Díszlet 
Juhász Katalin 
Rendező asszisztens 
Kiss Kata 
Rendező 
Seregi Zoltán 
Ügyelő 
Szente Károly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?