Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MR ÉS MRS
Városmajori Szabadtéri Színpad - Városmajori Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Peter Quilter: Mr és Mrs
Pár-bajok öt színbenTárskeresés újsághirdetéssel. Vajon mi történik az első randin?
Hogyan reagál egy meleg sztár asszisztense különleges ajándékára?
Vajon mit mond egy testvér a húgának, ha már harmadszor kíséri oltárhoz? Hogyan élheti mindennapjait egy idősödő színészházaspár?
Hogy sikerül egy válás előtt lévő pár utolsó „kényszernyaralása”?
Egy házaspár, két színész, öt rendező, öt jelenet és öt divattervező egy fergeteges angol komédiában!

Az Életfa Program támogatásával Peter Quilter kortárs angol szerző komédiája igazi jutalomjáték két kiváló színésznek. A Mr és Mrs megszületése óta hatalmas sikerrel fut világszerte, Magyarországon Verebes Linda és Pindroch Csaba bravúros alakításában találkozhat vele a közönség. A fordulatos, hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történet öt jelenete a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül. Szeret? Hogy bizonyítsam be, hogy én szeretem? Hol rontottuk el? Vajon ő az igazi? Megöregedtünk? Utálom, amikor tömi magába a csokis puffancsot! És egyáltalán: hogyan lehetséges, hogy két embert menthetetlenül összesodor a sors? Máshogy élnek, mást akarnak, mások a szokásaik és bogaraik – és valamiért mégsem tudnak elszakadni egymástól. Senki se csodálkozzon, ha otthon, az előadás után, mintha másképp nézne tükörbe. A Mr és Mrs különleges előadás, nem csak azért, mert házastársak alakítják a szerepeket, hanem mert – Magyarországon eddig egyedülálló módon – minden jelenetet más-más rendező állított színpadra.Jelmeztervezők: ARTISTA, Katti Zoób, MANIER - Németh Anikó, Náray Tamás, Herczeg ZoltánFotó: Mohos Angéla
  Szereposztás
Színész 
Verebes Linda 
Színész 
Pindroch Csaba 
  Stáblista
Asszisztens 
Németh Dóra 
Dramaturg 
Deres Péter 
Látvány 
Pater Sparrow 
Rendező 
Megyeri Zoltán 
Rendező 
Dolmány Attila 
Rendező 
Fonyó Gergely 
Rendező 
Herendi Gábor 
Rendező 
Nagy Viktor 
Produkciós vezető 
Gáspár Anna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?