Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAJTŰK - CSÁKÁNYI AZ ÉJSZAKÁBAN
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 101 értékelés alapján
  Leírás
Hajtűk - Csákányi az éjszakában
Csákányi Eszter zenés előadói estje két részben.

Régi álma Csákányi Eszternek, hogy hajtűket dobáljon az éjszakában. Most itt az alkalom. Reméli egyben, hogy régi-új műfaj kel életre Pesten: nevezetesen, hogy színésznőt nem csak hét és tíz óra között, a színpadon lehet látni.

A téma örök: nők végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt, akik fiatal férfiba szeretnek bele, hogy aztán Főnixmadárként teremtsék újra önmagukat. Mindegyik megjelenik egymás után, hogy elmondja, mi vele a helyzet. Aztán jót röhög rajta – mert Csákányi Eszterrel nagyon jókat lehet röhögni. Az ő hangján szólalnak meg ezek a nők, ő mutatja be őket nagy beleérző képességgel, szimpátiával, humorral és öniróniával. Mesél és énekel róluk. Arca ezer. Szerelmes csitri, majd könnyed nőcske, hol másik fele után sír, hol az életet HABzsolja. Doktorálhatna a témából. De most énekel róla.

Előadás 21 órától. Kapunyitás 20 órakor, érkezés 20.30-ig. Vacsorázási lehetőség folyamatosan, de az előadás első 15 percében a kiszolgálás korlátozott.

A 2012. május 22-iki előadásra Eszter keresztnevű hölgyek 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg maguknak a belépőjegyet. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kedvezményre való jogosultságot a belépéskor személyazonosító igazolvány alapján ellenőrzik! A kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevőket a helyszínen a belépőjegy teljes árának kifizetésére kötelezik illetve a belépés megtagadható.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!