Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAJTŰK - CSÁKÁNYI AZ ÉJSZAKÁBAN
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Hajtűk - Csákányi az éjszakában
Csákányi Eszter zenés előadói estje két részben.

Régi álma Csákányi Eszternek, hogy hajtűket dobáljon az éjszakában. Most itt az alkalom. Reméli egyben, hogy régi-új műfaj kel életre Pesten: nevezetesen, hogy színésznőt nem csak hét és tíz óra között, a színpadon lehet látni.

A téma örök: nők végletes lelkiállapotban. Nők, akik alárendelik magukat a férfinak, akik hiába várakoznak a megbeszélt randevún, akik kiszellőztetik a lakásból a magányt, akik fiatal férfiba szeretnek bele, hogy aztán Főnixmadárként teremtsék újra önmagukat. Mindegyik megjelenik egymás után, hogy elmondja, mi vele a helyzet. Aztán jót röhög rajta – mert Csákányi Eszterrel nagyon jókat lehet röhögni. Az ő hangján szólalnak meg ezek a nők, ő mutatja be őket nagy beleérző képességgel, szimpátiával, humorral és öniróniával. Mesél és énekel róluk. Arca ezer. Szerelmes csitri, majd könnyed nőcske, hol másik fele után sír, hol az életet HABzsolja. Doktorálhatna a témából. De most énekel róla.

Előadás 21 órától. Kapunyitás 20 órakor, érkezés 20.30-ig. Vacsorázási lehetőség folyamatosan, de az előadás első 15 percében a kiszolgálás korlátozott.

A 2012. május 22-iki előadásra Eszter keresztnevű hölgyek 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg maguknak a belépőjegyet. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a kedvezményre való jogosultságot a belépéskor személyazonosító igazolvány alapján ellenőrzik! A kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevőket a helyszínen a belépőjegy teljes árának kifizetésére kötelezik illetve a belépés megtagadható.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?