1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
A DIZŐZ HALÁLA - INTERAKTÍV VACSORASZÍNHÁZ
Orfeum Club
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
803 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Tíz este, tíz különböző programmal és 10 % fogyasztási kedvezménnyel kedveskedik az Orfeum vendégeinek augusztusban. A nyár utolsó heteiben változatos eseményekkel vár mindenkit Pest egyetlen mulatója, mielőtt nyilvánosságra hozza őszi repertoárját.
Nyitás és a helyek elfoglalása 19 órától. Programkezdés 20 órától. A borzongást, a zenét, a fekete humort, a társaságot, a revü világát és a finom ételeket egyaránt kedvelőknek kínáljuk ezt az újszerű estét, mert mindezt megtalálhatják ebben a színházi előadásban.

Mindannyian álmodozunk és vágyakozunk egy olyan világba, melyben egészen mások lehetünk, mint akik valójában vagyunk. Ilyen hangulatot teremtettek régen az éjszakai lokálok, ahol a sötét és cigarettafüstös zugokban italt kortyolgatva csodálta a mulatni vágyó közönség, a szubretteket, bűvészeket és illuzionistákat. A revü világában feltűnő, különös és furcsa művészcsapattal – Káró Királlyal, a bűvésszel és illuzionistával, Bébikével, a szubrettel és Bellamieval, a társulat vezetőjével – találkozhatunk mi is, ha A Dizőz halála című vacsoraszínházat választjuk.

Jegy ára: 4 fogásos vacsorával és 1 welcome itallal 9.500,-Ft/ fő

Helyszín

Orfeum Club
Budapest, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel)
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!