Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A DIZŐZ HALÁLA - INTERAKTÍV VACSORASZÍNHÁZ
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Tíz este, tíz különböző programmal és 10 % fogyasztási kedvezménnyel kedveskedik az Orfeum vendégeinek augusztusban. A nyár utolsó heteiben változatos eseményekkel vár mindenkit Pest egyetlen mulatója, mielőtt nyilvánosságra hozza őszi repertoárját.
Nyitás és a helyek elfoglalása 19 órától. Programkezdés 20 órától. A borzongást, a zenét, a fekete humort, a társaságot, a revü világát és a finom ételeket egyaránt kedvelőknek kínáljuk ezt az újszerű estét, mert mindezt megtalálhatják ebben a színházi előadásban.

Mindannyian álmodozunk és vágyakozunk egy olyan világba, melyben egészen mások lehetünk, mint akik valójában vagyunk. Ilyen hangulatot teremtettek régen az éjszakai lokálok, ahol a sötét és cigarettafüstös zugokban italt kortyolgatva csodálta a mulatni vágyó közönség, a szubretteket, bűvészeket és illuzionistákat. A revü világában feltűnő, különös és furcsa művészcsapattal – Káró Királlyal, a bűvésszel és illuzionistával, Bébikével, a szubrettel és Bellamieval, a társulat vezetőjével – találkozhatunk mi is, ha A Dizőz halála című vacsoraszínházat választjuk.

Jegy ára: 4 fogásos vacsorával és 1 welcome itallal 9.500,-Ft/ fő

  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?