Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KUTYASZORÍTÓBBAN
Bárka Színház - Vívóterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(10.0 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Tíz színész egy füstös kocsmában azon morfondírozik, hogy hogyan tovább. Nincs tovább. De van tovább. Nincs tovább. Miért nincs? Mert nincs pénz. Az nem kell. De kell. Akkor szerzünk. De hogy? Majd lesz. Nem lesz. Akkor kirabolunk valakit. Kit? Akinek van. Hogy? Kitaláljuk. Azután? Ha túléltük, akkor utána jobb lesz. Ha nem, akkor itt a vége.

Az előadás hat fiatal budapesti srác története, akik nem ismerik egymást. Azt tervezik, hogy Andy Vajna születésnapi party-ján kirabolják a producer házát, és a filmtámogatási pénzzel elmenekülve új életet kezdenek egy másik országban. Az akciót az egyik fiú apja szervezi, aki álneveket ad a fiúknak: Fehér, Szőke, Narancs... A tervek szerint a rablás után egyenesen egy raktárba hajtanak, hogy szétosszák a pénzt.

Az akció vérfürdőbe torkollik: az egyik fiú nem tud uralkodni magán és lövöldözni kezd. A rendőrség rajtuk üt a helyszínen. Mindegyikük különböző utakon menekül a házból, nem tudnak egymásról semmit. A megbeszélt búvóhelyen, a raktárban, kétségbeesetten igyekeznek rekonstruálni a házban történt eseményeket. Mindenki bizalmatlanná válik, vádaskodik, félti a saját életét. Senki nem hisz senkinek, miközben nem mernek sem kimozdulni a raktárból, sem odabent maradni. Kutyaszorítóban vannak, amikor is rádöbbennek, hogy van egy besúgó közöttük.

"Quentin Tarantino azonos című filmjének színpadi átiratát a színészekkel közösen dolgoztuk át. A realitás, a mesevilág és az abszurd találkozik egy történetben. Tarantino ma már klasszikusnak számító kultuszfilmjét úgy dolgoztuk át, hogy az minden humorát és eleganciáját megőrizve egy új megvilágításban, komplexebb formában kerüljön színpadra. Az átdolgozott anyagban olyan jelenetek is megelevenednek, amelyek a filmtől elrugaszkodva, magyarországi viszonyokban mutatják be a szereplőket, akik a bizalmatlanság, a hitetlenség és a tehetetlenség mintái. Frusztrált fiatalok, akik egész életükben nem akartak mást, mint jól élni." (Radnai Márk rendező)

Fotó:Trokán Nóra
  Szereposztás
Színész 
Pálos Hanna 
Színész 
Anger Zsolt 
Színész 
Kovács Ádám 
Színész 
Borbély Alexandra 
Színész 
Fehér Benő 
Színész 
Király Dániel 
Színész 
Kolnai Kovács Gergely 
Színész 
Simon Zoltán 
Színész 
Rada Bálint 
Színész 
Klem Viktor 
Színész 
Rusznák András 
  Stáblista
Fény 
Mervel Miklós 
Hang 
Belényesi Zoltán 
Koreográfia 
Fejes Kitty 
Látvány-média 
Cseh Renátó 
Dramaturg 
Fekete Tamás 
Produkciós vezető 
Ságodi Ildikó 
A rendező munkatársa 
Tóth Péter 
Rendező 
Radnai Márk 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!