Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TANGO LATINO
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1060 értékelés alapján
  Leírás
Tango Latino
Latin-amerikai tánc show


Egyedülálló latin-amerikai tánc show, melynek fő vonala az argentin tangó, ugyanakkor világosan kitűnik belőle a latin táncok közötti szoros összefonódás, és a mai legújabb irányzat, ahogyan egymásra hatnak, fuzionálnak és ez által látványosan fejlődnek. Mindhárom táncos pár a legmagasabb szinten műveli a saját műfajtát, ez a biztosíték arra, hogy a műsor nem csak változatos szórakozást ígér, de egyúttal világszínvonalú produkciót láthat a közönség. Olyan előadást hoztak létre együtt, amelyben a táncosok egymás hatását erősítve jelenítik meg a latin táncok széles palettáját.

A 90 perces táncelőadás zenei és képi anyaga valamit táncai bemutatják Latin-Amerika metropoliszainak nyüzsgő éjszakai életét, az ott élő népek számára meghatározó zene és tánc modern és hagyományos formáit, sok-sok színnel, érzelemmel, vidámsággal, temperamentumos dallamokkal, mély érzésekkel. A háttérképek odavarázsolják a nézőket a helyszínekre, az autentikus zenék valamint a táncosok mindent elsöprő kisugárzása, színpadi jelenléte felejthetetlen élménnyé varázsolja a produkciót. Meglepetésként a sztárok mellett megjelennek vendégművészek is, akik egy-egy érdekes színfolttal gazdagítják az amúgy is színes műsort.

Szereplők: Váradi Martina és Andrea Silvestri, Lamboni Anna Yumane és Alexis Fernandez, Kulik Johanna és Josip Bartulovic.

Koreográfia: Kulik Johanna
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?