Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NAGYON JÓL VAGYOK, LSZI NE KERESS
Nemzeti Táncszínház - Refektórium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Pataky Klári Társulat: Nagyon jól vagyok, lszi' ne keress

"Pataky Klári koreográfiájának szlenges, sms-es címe vallomásos, intim hangulatú produkció befogadására állítja rá a nézőt. [...] A térben egyetlen pad, újra és újra összekucorodó szereplőkkel: a fényváltások izgalmas játékával, kísérteties, pajkos suttogással-pusmogással kísért történetben ismerjük meg az öt – de érzékelhetően egyetlen – női karakter sorsát.

A puritán szcenika még jobban kiemeli Pataky Klári koreográfiájának bársonyosan finom, most alig-alig villanni hagyott, (ön)ironikus humorát, s a kiválóan kidolgozott koreográfiai anyagot. Mert a Nagyon jól vagyok, lszi ne keress mívesen kibontott, egyedi, és Pataky „legszebb hagyományait” felvonultató táncmű, melyben a legfőbb kifejező erő a mozdulatokban lakozik, akkor is, ha játékosainak színészi eszköztára is igazán figyelemre méltó. Az ötök játéka azonban egységesen jól kitalált és kidolgozott, kockázatos, ám remekül végigvitt. Személyes hangú válságtörténet ez, pergő jelenetekben fogalmazva.

Túlélősdit látunk a keserűség, az őrület, a feltápászkodás, a továbblépés vágyának képeivel. Mikor vége, nem csupán a minőségnek örülünk – a játék beszippant ugyanis, megforgat a maga örvényében, s kitesz aztán a finoman a fövenyre." (Halász Tamás)

A koreográfia 2008-ban Lában Rudolf díjban részesült.

Táncolják: Arany Virág, Dányi Viktória, Egyed Beáta, Kántor Katalin, Tonhaizer Tünde
Jelmezterv: Szeibert Katalin
Fényterv: Szirtes Attila
Smink: Károlyi Balázs
Koreográfia: Pataky Klári
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?