Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAROLD PINTER: A GONDNOK - NÉZŐMŰVÉSZETI KFT./SZKÉNÉ
Szkéné Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 166 értékelés alapján
  Leírás
Harold Pinter: A gondnok Bartos Tibor fordítása alapján Nézőművészeti Kft. és a Szkéné Színház közös előadása.

Ha a parlament elsötétül ülés közben, hívják a gondnokot. Az ország működésképtelenné válna, ha nem lennének emberek, akik néha lendítenek rajtunk, ha valamivel magunkra maradunk. A gondnok segít. És neki is segítenek fizetéssel, jutatással, hogy legyen köztünk, sose menjen messzire. Fontos ember. Ha ott van, amikor kell. Erre születni kell. De mindannyian képesek vagyunk rá, ha tudjuk, hogy mit, kinek és mennyiért. Létezik azonban egy nagyon furcsa munkaadó, aki nem vár el semmit cserébe a felajánlott munkáért és létezik egy alak, akinek nem igazán felelnek meg a munkák. Természetesen nem vele van a baj, egyszerűen csak nem találkozott még a megfelelő munkakörrel. Mindenesetre se lakása, se papírja, még neve sincsen. A másik meg – a munkaadó – fura, nem vár el semmit, még csak a munkát sem kell elvégezni. Neve van, de olyan, mintha ő maga nem létezne.

És van egy harmadik alak, aki szereti tisztázni, hogy ki-mit-miért és mennyiért. Ővé a ház és az ő bátyja ez a fura alak. Neki is van neve és nem örül az új fejleménynek.

A névtelen senkinek egyszer csak két munkaadó közül kell választania. Az egyik nem kér semmit, de semmit. A másik a földig alázza és elhalmozza feladattal. A dilemma súlyos, de végül sikerül dönteni.
  Szereposztás
Színész 
Katona László 
Színész 
Mucsi Zoltán 
Színész 
Scherer Péter 
  Stáblista
Rendező 
Szabó Máté 
Produkciós vezető 
Gyulay Eszter 
Díszlet 
Khell Csörsz 
Jelmez 
Khell Csörsz 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Szkéné Színházban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?