Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EGY GYŰRŰ BÖRÖCZKY JÓZSEF EMLÉKÉRE - KABARÉ
Mikroszkóp Színpad - Mikroszkóp

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy gyűrű Böröczky József emlékére
Kabaréest és ünnepélyes díjátadó 2011. december 19. este fél 8-kor.

Varga Ferenc József, Aradi Tibor, Erdei Sándor, Beleznay Endre és Vida Péter fiatal komikusok esélyesek az első alkalommal odaítélendő Böröczky József-emlékgyűrűre. Az ünnepélyes díjátadót megelőzően az öt jelölt rövid műsorral szórakoztatja a sajtó képviselőiből összeállt ítészeket és meghívott vendégeket és a nézőket.


A gyűrűt, amelyet most első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal adnak át, a művész emlékére a „Pepi” nevet kapta, Tóth Mila ötvösművész készíti el aranyból . A díjat a Böröczky József emlékét ápoló alapítvány hozta létre, a szervezetet egy Izraelben élő magyar nő alapította ezer dollárból - jegyezte meg a sajtóreferens.

A jelöltek személye is jól tükrözi, az emlékgyűrűt azok a fiatal művészek kaphatják meg, akiknek műsorai hangvételben, stílusban közel állnak a Böröczky József képviselte vonalhoz. Ahogy Böröczky, úgy az öt fiatalhoz is otthon van a stand up és a hagyományos színházi műfajban egyaránt.

Az elismerés célja, egy mosolygós, nevetős szép esete, és hogy "ezt a fantasztikus embert sose felejtsük el".
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?