Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PANKREÁTOROK
Budapesti Kamaraszínház - Ericsson Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy kis pantomim - egy kis színház és rengeteg humor.

Miért ajánljuk figyelmébe ezt az előadást? Mert stílusából, fiatalosságából, humorából fakadóan remek lehetőséget ad arra, hogy megszerettesse a színház világát azokkal is, akik még nem voltak színházban, vagy nem kifejezetten kedvelik azt.


Saját ismeretségi körünkben is sokan küzdenek azzal a problémával, hogy az első színházi élményük negatív vagy esetlegesen semleges volt; nem tudta megérinteni őket az előadás és ez által, a színház mint „műfaj”, mint fogalom, mint örömlelőhely „rossz” színben tűnt fel előttük.
A PANkreátorok csapata éppen ezért olyan műsorral várja nézőit (kortól, nemtől függetlenül), mely közérthetően, de mégis igényesen nyújt jó színházi élményt. Olyan szórakoztató műsor, mely a mai kor gyermekének nyelvén szól, mégis rejtett értéket közvetít, megnevettet, és ez által megszeretteti a színházat. A csapat mindhárom tagja: Andrássy Máté, Szabó Máté és Horváth Zoltán profi színészek, akik több hazai kőszínházban játszanak fontos szerepeket.

Látjuk, érzékeljük, hogy a fiataloknak nyűg, vagy kellemetlenség színházba menni. A hazai palettán kevés olyan előadás van, ami ne lenne „mély víz” egy fiatal számára. Az első negatív élmény általában abból fakad, hogy a fiatalok nem érzékelik reális csatornaként a színpadot, nincsenek az ilyen kommunikációhoz hozzászokva. Célunk, hogy ezt a csatornát a gyerekek és a játszó színészek között kiépítsük, megerősítsük, hogy érzékelni tudják a „színpad üzenetét”.
  Szereposztás
Színész 
Andrássy Máté 
Színész 
Szabó Máté 
Színész 
Horváth Zoltán 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1075 Budapest, Asbóth u. 20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?