Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GEGMENŐK - STAND UP EST
Mikroszkóp Színpad - Mikroszkóp

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GEGmenők

A BEEE Színpad stand up comedy csapata újra a Nagymező utcában dolgoztatja meg a rekeszizmokat. A megújult Mikroszkóp Színpadon, novembertől havi egy alkalommal szerda esténként, a stand up comedy-é a főszerep!


A stand up comedy, magyarul „Állj fel komédia” során az előadó kiáll a közönség elé, és jelmez valamint kellékek nélkül dumálni kezd. A humor minden megnyilvánulási formája egy személy előadásában jelenik meg kezdve a paródiától az abszurd poénokig.

GEGmenők stand up comedy estjein új és már ismertebb arcok is feltűnnek, hogy a műfaj hagyományait követve vidám perceket szerezzenek a közönségnek. A fellépők között találjuk többek között a NEO Fm Bumerángjából ismert Erdei „Rokkerzsoltti” Sándort, Somogyi Andrást, a Showder Klub parodistáját, a Comedy Central humoristáit, Gulyás Zoltánt és Orosz Györgyöt, valamint a Class Fm Morning Showjának zenés humoristáját Polgár Petit is!

És persze a színpadon ontják majd a poénokat a Rádiókabaréból ismert gegmanek is: Kövesdi Miklós Gábor, Szép Bence, Szikra László és Ürmös Zsolt.

Előadások:
november 23: Erdei Sándor, Gulyás Zoltán, Kövesdi Miklós Gábor, Somogyi András, Szikra László.
december 14: Erdei Sándor, Orosz György, Polgár Péter, Szép Bence, Ürmös Zsolt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?