Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
"AZ ÉLET EGY NAGY, CSODÁLATOS SEMMI" - MAROS GÁ
Mikroszkóp Színpad - Mikroszkóp

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Maros-Seress „Az élet egy nagy csodálatos semmi…” –Maros Gábor Seress Rezső

Gondolatok egy zseni életéről. Seress Rezső kalandos életét és örökzöld dalait hozza el egy -egy estére a Mikroszkóp színpadára Maros Gábor.


Igazi one man show ez, két felvonásban, kevés díszlettel és egy nagyszerű zongoristával, Blum Józseffel . Az est, amely Seress életéből villant fel valós epizódokat és a személye körüli legendákat. A világhírű művész pályafutása mellett Maros megosztja a nézőkkel saját, kalandokban, botrányokban, lent-és fentben egyaránt bővelkedő életének egy-egy epizódját is. A két különböző, de nagyon színes élettörténetet a zene köti majd össze. Mi más is, mint az aprócska ember, Seress Rezső hallhatatlan slágerei.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?