Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A SUSZTER MANÓI
József Attila Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
J. és W. Grimm: A suszter manói
Mesejáték egy részben.

Ez a mese egy suszterről szól, aki hiába dolgozott szorgalmasan, mégis úgy tönkrement, hogy nem maradt egyebe, mint egyetlen pár cipőre való bőre. Abból egyik este kiszabta a cipőt, hogy majd másnap elkészíti. Jó korán fölkelt, és neki akart ülni a munkájának; hát ott állt készen az asztalán a pár cipő. ͍gy ment ez tovább napról napra, hétről hétre. A cipész hamarosan tisztes jövedelemre tett szert, és megint jómódú ember lett belőle. Egyik este azt mondta a feleségének, hogy éjszaka maradjanak fönn, és lessék meg, ki az, aki ilyen szorgalmasan segít nekik? Hát lássanak csudát, amikor éjfélt ütött az óra, három kicsi manó jelent meg a suszterműhelyben, és szorgalmasan munkához látott.

Az önzetlen segítségnyújtásról szóló mesét, érdekesebbnél érdekesebb színpadi trükkök, és Johann Strauss vidám, jókedvű dallamai teszik színesebbé.
  Szereposztás
Suszter 
Beszterczey Attila 
Asszony 
Darvasi Cecília 
Ollócska 
Borbély Krisztina 
Ollócska 
Rárósi Anita 
Gombocska 
Magyar Tímea 
Cérnácska 
Tébi Márta 
Suszterné 
Nyírő Bea 
  Stáblista
Díszlet 
Nemes Richárd 
Koreográfia 
Borbély Krisztina 
Rendező asszisztens 
Darvasi Cecília 
Rendező 
Nyírő Bea 
Jelmez 
TIARA  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed mobilon vagy kinyomtatva is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?