Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AZ ŐRÜLET HATÁRÁN - KÖZÉRZETI KABARÉ
Mikroszkóp Színpad - Mikroszkóp

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A őrület határán
közérzeti kabaré


A December 31-ig Nádas György a kísérleti üzemmódban működő Mikroszkóp Színpad művészeti tanácsadója. Az első bemutató Az őrület határán , közérzeti kabaré lesz október 21-én Nádassal, Gesztesivel, Lorán Lenkével és Szántó Szandrával.

Nádas mondja az új darabról:

"Év végéig 26 előadást vállaltunk, lesz zene és persze Kabaré újraértelmezve. Első bemutatónk az Őrület határán címet viselő közérzeti kabaré lesz. Az ötlet és a szövegkönyv is tőlem származik, és mivel fenntartónk csak a működési költségeket biztosítja a darab rendezője is én leszek. A történet összeállt, ami nem szokványos kabaré, nincs konferanszié, nincsenek szokásos jelentek, hanem inkább egy vígjáték, ahol játszótáraimmal Gesztesi Károllyal, Lórán Lenkével és Szántó Szandrával egy rehabilitációs intézetben vígjátéki formában felelevenítjük azokat a dolgokat, amik miatt a világ elöl idemenekültünk. Mi, két celeb a Gesztesi meg a Nádas a külvilágtól elzárt környezetben humorral átszőve kibeszéljük, hogy mi fáj, miért is kerültünk ide, mi elöl futottunk el, mi idegesítő számunkra a világban és annak dolgaiban. És persze Lórán Lenke és Szántó Szandra, mint az ápoló, gyógyító személyzet is bekapcsolódik a játékba saját szakmájuk és szerep szerinti magánéletük buktatóit és fonákságait bemutatva.

Nem véletlen, hogy ez közérzeti kabaré, hiszen az embereket nem szabad direktpolitikával terhelni. Nem arra vágynak, amit a TV-k hírműsoraiból és az újságokból az internetről már úgyis tudnak, és amiből nagyon elegük van. A színház feladata most az elegáns , előremutató önfeledt szórakoztatás. Mi nem akarjuk semmiképpen sem barikádokat tovább építeni. Nevettetés a cél, acsarkodás, gyűlölködés nélkül huncutul összekacsintva.

A majdhogynem fix történetben persze engedünk teret a napi aktualitásnak is, hisz lesz videó bejátszás is, ahol belekeverhetjük a napi problémákat is.

Zenei élményt is ígér Az Őrület határán, hiszen az elmúlt másfél évben méltatlanul keveset játszott darabokból átvettünk néhány nagyon jó dalt."
  Szereposztás
Színész 
Nádas György 
Színész 
Gesztesi Károly 
Színész 
Lorán Lenke 
Színész 
Szántó Szandra 
  Stáblista
Rendező 
Nádas György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
Budapest, Nagymező u. 22-24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?