Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÁT HOGY SZERET MAGA ENGEM?
Pinceszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 688 értékelés alapján
  Leírás
Krúdy Gyula szerelmi levelezője
Az előadás időtartama 70 perc szünet nélkül.

Köszönjük a közreműködést! Bíró Kriszta, Hegyi Barbara, Járó Zsuzsa, Majsai-Nyilas Tünde, Kari Györgyi, Petrik Andrea, Réti Iringó.Amikor Krúdy sugárzó fiatalon, tele életkedvvel, reménnyel a fővárosba érkezett, rögtön az éjszakázók világába csöppent, és örökre eljegyezte magát vele. A nőknél nagy sikere volt a közel két méter magas, bikaerős, barnapiros arcú, borostyánsárga szemű, gyönyörű kezű, mélyen zengő hangú szívrablónak. Nem szeretett hosszasan udvarolni, sikereit természetesnek vette. Néhány nő öngyilkosságot kísérelt meg, mások hajba kaptak érte, és papuccsal, ernyővel verték meg egymást. Cselédek gyufát ittak, villamos elé vetették magukat, elvált asszonyok vágták fel ereiket borotvával, féltékeny tisztviselők szurkálták agyon feleségüket böllérkéssel.

Krúdy szabados életmódjának megfelelően szállodában élt, 1915-18 között a Royalban, itt megismerkedett és viszonyt kezdett Rezsánnal, a szállodaigazgató feleségével. Szerelmük először kivirágzott, majd napról napra növekedett, lángoltak, sírtak, őrjöngtek, Krúdy minden korcsmárossal összeveszett – mígnem egy forró augusztusi napon megismerte Rezsán veszélyesen fiatal, bájos és kacér lányát, Zsuzsit…
  Szereposztás
Krúdy 
Szikszai Rémusz 
Rezsán 
Bozó Andrea 
Zsuzsi 
Eke Angéla 
  Stáblista
Rendező 
Néder Panni 
Rendező asszisztens 
Csicsely Zoltán 
Látvány 
Lisztopád Krisztina 
Dramaturg 
Marsalkó Eszter 
Súgó 
Skrabán Judit 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Pinceszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?