Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

MAGYAR DRÁMA NAPJA - GÖRGEY
Pesti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Magyar írók ünnepe a Pestiben

A Pesti Színházban idén is a magyar drámát ünnepeljük szeptember 21-én! 19.00 órától Görgey Gábor Görgey című drámáját mutatjuk be felolvasószínházi előadásban. Ebben a különleges történelmi játékban az idős Görgey Artúr idézi fel életét – mégpedig épp 1914-ben, vagyis az első világháború kitörésének évében.

A mélyen humánus és fanyar történelmi játék főalakja az idős Görgey Artúr, a meghurcolt és rehabilitált, hol árulónak, hol pedig kitűnő katonai stratégának nevezett tábornok, aki két évvel halála előtt, 1914-ben, az első világháború kitörésének évében felidézi életének fontos szereplőit, politikai partnereit és ellenfeleit. Az egyéni sorskérdések, magánéleti-lelkiismereti dilemmák mögött az egész országot feszítő társadalmi-politikai dilemmák is ott lüktetnek.

Szereplők: Hegedűs D. Géza, Kern András, Stohl András, Járó Zsuzsa, Borbiczki Ferenc, Kerekes József és Telekes Péter.

Rendező: Hegedűs D. Géza.
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is.
  Hogy tetszett?