Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A KELLÉKES
Pesti Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.8 / 10) - 24 értékelés alapján
  Leírás
Ebherhard Streul színdarabja nyomán írta Parti Nagy Lajos: A kellékes Az előadás szövege a darab Pesti Színházi változata. A Vígszínház és az Orlai Produkciós Iroda közös előadása.

Eberhard Streul egy színházi kellékes nagy estjéről szóló monológját Parti Nagy Lajos írta át magyar színpadra. Bieder József kellékes előadás után teszi a dolgát: pakol az üres színpadon, s felnézve, váratlanul közönséggel, méghozzá telt házzal találja magát szembe.

A hajdani segédszínész, ez az örökös háttérember először roppant zavarba jön, nem tudja, hogyan oldja meg ezt a számára váratlan, már-már szürreális helyzetet, de aztán egyre jobban feltalálja magát, mesélni kezd az életéről, a színházról, hajdan volt nagy színészekről, s mulatságos vagy szívszorító anekdotákat, emlékeket idéz fel a kulisszák előtt és a kulisszák mögött történtekről.

Az este kiváló alkalom, hogy Kern András legendás és sokszínű humorával, a kis emberek, ábrázolásának mestereként emlékezetessé tegye ezt a bemutatót. A rendező Ilan Eldad, akivel előző, közös munkájuk a tavalyi évad nagy sikere Az élet mint olyan előadása (Kútvölgyi Erzsébettel és Rajhona Ádámmal együtt), szintén a Pesti Színházban.

  Szereposztás
A kellékes 
Kern András 
  Stáblista
Látvány 
Iványi Árpád 
Dramaturg 
Radnóti Zsuzsa 
Szcenika 
Krisztiáni István 
Világítás 
Komoróczky Gábor 
A rendező munkatársa 
Putnoki Ilona 
Produkciós asszisztens 
Fenyvesi Katalin 
Rendező 
Ilan Eldad 
Producer 
Orlai Tibor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron is.
  Hogy tetszett?