Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAVEROM A MESSIÁS
Thália Színház - ÚJ STÚDIÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Egy barátság története két részben.
Christopher Moore: Biff evangéliuma c. regénye kapcsán összeállította: a Társulat.

A Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínházának előadása.

Jézus születésének történetét jól ismerjük. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának részleteiről senki nem tud semmit.

Miért ne lehetett volna (eleinte) Jézus is teljesen normális gyerek, aki aztán felfedezett önmagában valamit, ami mindnyájunkban ott van, csak mélyen eltemetve? Miért ne lehetett volna neki is legalább egy igaz és hű barátja, aki a síron túl is ragaszkodik hozzá, kitart mellette?
Miért ne hívhatták volna ezt az embert Biffnek vagy Lévinek, akit most feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit nem kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában (nem véletlenül törölték ki őt az evangéliumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában.

Ki az a személy, aki kétezer évvel ezelőtt állítólag olyat tett, amit azóta senki. Ráadásul tetteire, tanításaira épül népek történelme, művészete, hite. 
Biff evangéliuma tele van izgalmas kalandokkal, szerelemmel, varázslattal, gyógyítással, halottkeltéssel, démonokkal és dögös csajokkal. De történjen bármi, egyet biztosra vehetünk: Biffet nem olyan fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a legjobb barátját keresztre feszíteni. Nem. Ő harcolni fog a végsőkig.

Azonban Biff sem tudta megakadályozni Józsua sorsának beteljesülését. Pedig Isten látja lelkét, ő mindent megtett, hogy megmentse barátját.
  Szereposztás
Lévi (Biff) 
Sorbán Csaba 
Józsua 
Bori Tamás 
Gáspár, Menyhért, Boldizsár, János 
Perjés János 
Magdolna 
Siménfalvy Ágota 
Raziel 
Széplaky Géza 
  Stáblista
Rendező 
Makranczi Zalán 
Zenei vezető 
Bori Tamás 
Dramaturg 
Perczel Enikő 
Díszlet 
Spirit _ 
A rendező munkatársa 
Mohácsi Nóra 
Jelmez 
Mohácsi Nóra 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1065, Nagymező u. 22 - 24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!