Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HAVEROM A MESSIÁS
Thália Színház - ÚJ STÚDIÓ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy barátság története két részben.
Christopher Moore: Biff evangéliuma c. regénye kapcsán összeállította: a Társulat.

A Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínházának előadása.

Jézus születésének történetét jól ismerjük. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának részleteiről senki nem tud semmit.

Miért ne lehetett volna (eleinte) Jézus is teljesen normális gyerek, aki aztán felfedezett önmagában valamit, ami mindnyájunkban ott van, csak mélyen eltemetve? Miért ne lehetett volna neki is legalább egy igaz és hű barátja, aki a síron túl is ragaszkodik hozzá, kitart mellette?
Miért ne hívhatták volna ezt az embert Biffnek vagy Lévinek, akit most feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff egy szállodai szobába zárva nekiáll elmesélni az elveszettnek hitt évek történetét. Senkit és semmit nem kímélve végre kipakol a maga sajátos stílusában (nem véletlenül törölték ki őt az evangéliumokból), és megosztja velünk, hogy hogyan is történt minden valójában.

Ki az a személy, aki kétezer évvel ezelőtt állítólag olyat tett, amit azóta senki. Ráadásul tetteire, tanításaira épül népek történelme, művészete, hite. 
Biff evangéliuma tele van izgalmas kalandokkal, szerelemmel, varázslattal, gyógyítással, halottkeltéssel, démonokkal és dögös csajokkal. De történjen bármi, egyet biztosra vehetünk: Biffet nem olyan fából faragták, hogy csak úgy szó nélkül hagyja a legjobb barátját keresztre feszíteni. Nem. Ő harcolni fog a végsőkig.

Azonban Biff sem tudta megakadályozni Józsua sorsának beteljesülését. Pedig Isten látja lelkét, ő mindent megtett, hogy megmentse barátját.
  Szereposztás
Józsua 
Bori Tamás 
Gáspár, Menyhért, Boldizsár, János 
Perjés János 
Magdolna 
Siménfalvy Ágota 
Raziel 
Széplaky Géza 
Lévi (Biff) 
Sorbán Csaba 
  Stáblista
Díszlet 
Spirit _ 
A rendező munkatársa 
Mohácsi Nóra 
Jelmez 
Mohácsi Nóra 
Zenei vezető 
Bori Tamás 
Dramaturg 
Perczel Enikő 
Rendező 
Makranczi Zalán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
1065, Nagymező u. 22 - 24. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?