Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A MUMUS
Budaörsi Latinovits Színház - XNagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mumus
mesemusical 2 részben
Rákos Péter, Bornai Tibor

A Mumus arra tanít: attól félünk, abból alkotunk ellenségképet – mumust – akit, amit nem ismerünk. A darab elején a szülők a mumusok létét is tagadják, a fivérek titkos hadjáratot indítanak ellenük, egyedül a szelíd és félénk Lina olyan bátor, hogy hajlandó a titkos határt átlépve megismerni őket.

Lina kalandja megmutatja, hogy csak összefogásból születik eredmény. A fivérek szövetségessé lesznek, a szülők elfogadóvá válnak s a mumusok is megmenekülnek.
  Szereposztás
Apa 
Urmai Gábor 
Anya 
Molnár Gyöngyi 
Lina 
Páder Petra 
Dani 
Illés Dániel 
Marci 
Koncz Eszter 
Celofán 
Fejszés Attila 
Hébehó 
Kis Domonkos Márk 
Böhöm 
Stubnya Béla 
Svetozár 
Pintér Gábor 
  Stáblista
Rendező 
Felhőfi-Kiss László 
A rendező munkatársa 
Juhász Gabriella 
Koreográfia 
Molnár Éva 
Zenei munkatárs 
Fekete Mari 
Díszlet 
Fógel Adrienn 
Jelmez 
Fógel Adrienn 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Budaörsi Játékszínben csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni. Vészhelyzetben talán megoldják Neked máshogy, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz és vedd fel a legszebb mosolyodat!
  Cím
  Hogy tetszett?