Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MI KONCERTÜNK
Budapesti Kamaraszínház - Tivoli

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Solymosi Művészeti Iskola növendékeinek befogadott előadása.


A Solymosi Academy of Arts céljai:

Az EU Parlament 2009-es állásfoglalásában megfogalmazza, hogy a művészeti nevelés kiemelt fontosságú uniós cél, a gyermekek és a fiatalok oktatásának lényeges eleme azáltal, hogy hozzájárul a szabad akarat, az érzékenység és a mások iránti nyitottság fejlesztéséhez. Ugyanakkor olyan képességek kialakulását is segíti, amelyek a tudományos kutatásokban,a műszaki problémák megoldásában és a gazdasági-pénzügyi szektorban egyaránt előnyt jelentenek.

Célunk, hogy az Akadémián egyesüljenek a művészeti nevelés legszebb európai hagyományai a legkorszerűbb szakmai tudással és pedagógiai szemlélettel. Hiszünk benne, hogy művészeti önkifejezés az ember legősibb lelki szükségleteinek egyike, és úgy gondoljuk, általa harmonikusabb, kreatívabb, teljesebb életet élhetünk. Iskolánk egyaránt támaszt szeretne nyújtani a leendő művészeknek, és azoknak a fiataloknak is, akiknek az életcélja nem a professzionális karrier, de műkedvelőként is igényes oktatást szeretnének részesülni, egyéni képességeiknek és érdeklődésüknek megfelelően.

Be akarjuk bizonyítani, hogy a legmagasabb szintű táncművészeti oktatás, a klasszikus balett is tehet testben-lélekben egészségesebbé, boldogabbá és magabiztosabbá, ha gyermek-centrikus, kiegyensúlyozott, széles látókörű, jól képzett pedagógusok foglalkoznak a növendékekkel. Mestereink, tanáraink igazi csapatban dolgoznak, egymást segítve a közös célokért. Minket nem csupán a produkció érdekel, hanem az is, hogy az odáig vezető utat a növendékeink örömmel járják végig. Szeretnénk megtanítani őket, hogy okosan és felelősséggel bánjanak a testükkel, az egészségvédelem iskolánkban prioritás, és speciális egészségfejlesztési programot dolgoztunk ki azért, hogy tanítványaink a legnagyobb biztonságban legyenek, miközben megismerik saját fizikai teljesítőképességük határait.

Abban is hiszünk, hogy a legjobb jellemformáló eszköz a példamutatás: számunkra fontos, hogy toleránsan, partnerként kezeljük a növendékeinket, ugyanakkor egy rendezett, etikus, fegyelmezett életszemléletet szeretnénk tolmácsolni feléjük, a szorgalom, a kitartás, a hittel végzett munka örömét.

A balett-terem nagyon igazságos hely: az egyenruhában nem látszik, ki honnan érkezett, milyen a családi háttere vagy az anyagi körülményei, itt mindenkit a valódi jelleme, szorgalma, teljesítménye alapján ítélnek meg, és mindenki esélyt kap rá, hogy bizonyíthasson. Fontosnak tartjuk, hogy az Akadémia családias, védett közösséget biztosítson a növendékek számára, olyan környezetet szeretnénk teremteni, ahol nem érződik a minket körül vevő világ erőszakossága, nyugtalansága, ahol mindenkivel személyre szabottan, türelemmel és nagy szakmai hozzáértéssel foglalkoznak.

"Csak az erős ember ismeri a szeretetet, csak a szeretet érti meg a szépséget, csak a szépség teremt művészetet."
Richard Wagner

Solymosi Tamás
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?