Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TAO TE
Nemzeti Táncszínház - Refektórium

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
Tánc és Mozgásszínház előadása.

„Elhagytam egy korábbi álláspontot, de nem azért, hogy egy másikkal cseréljem föl, hanem mert az előző is csak szálláshely volt az út mentén. A maradandó a gondolkodásban az út. És a gondolkodás útjai magukba rejtik azt a rejtélyt, hogy előre- és hátrafelé egyaránt bejárhatók, sőt, igazán előre csak a visszavezető út visz." (Martin Heidegger: Útban a nyelvhez - Egy japán és egy kérdező párbeszédéből)


Fehér Ferenc a Finita la Commedia táncos-koreográfusa volt 1999-2007-ig. Klasszikus értelemben vett táncosi képzésben nem vett részt, ám a művészetére meghatározó befolyást gyakorló irányzatoknak (electric-boogie, harcművészet), s Juhász Anikóval való közös munkának köszönhetően egyedi, stílust teremtett. 2007 óta önálló koreográfiákat készít.

  Szereposztás
Színész 
Fehér Ferenc 
Színész 
Dózsa Ákos 
  Stáblista
Zenei vezető 
Fehér Ferenc 
Koreográfia 
Fehér Ferenc 
Jelmez 
Simon Judit 
Díszlet 
Bánki Gabi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?