Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSERENADRÁG
Katona József Színház - Kamra

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Katona József Színház és a TÁP Színház közös produkciója.

Gyilkosság egy ablakban, egy uszodában és egy japán étteremben. Egy South park sapkás fiú, aki pálcikával eszi a levest, a férje öccsével élő anya, a bűnesetek lepecsételt helyszínéről emlékeket gyűjtő rendőrkapitány, egy japán nő, akinek nehéz sorsa van és mások.

Hamlet történet napjaink Moszkvájában. Igen, Válja apját a saját felesége mérgezte meg, és ezért vagy ettől függetlenül is, különös párkapcsolatban él Olgával. Elmúlt már 30, és tudjuk, hogy ez mit jelent. Foglalkozása: „hivatásos áldozat”, gyilkosságok rekonstruálásakor ő játssza az áldozat szerepét. Mitől fél? És mi történik akkor, ha a szerepek összecsúsznak…

A szibériai születésű Vlagyimir és Oleg Presznyakov írók, drámaírók, színészek és rendezők is egyben, és ahhoz a fiatal orosz drámaíró nemzedékhez tartoznak, akik az utóbbi pár évben Nyugat-Európában is hírnevet szereztek maguknak. A Presznyakov-testvérek darabja látlelet, szocreál-szatíra egy fiatal, harmincas generációról, akik a rendszerváltás utáni káoszban nőttek fel.

A Presznyakov fivérek darabja olyan világot tár elénk, amelyben a szereplők első pillantásra valóságos, élő figuráknak tűnnek, ám a csavaros szituációkkal és pergő párbeszédekkel megírt jelenetek során kiderül, hogy ez az élőnek tűnő, valóságos emberekből álló világ halott. A valóság pedig észrevétlenül a drámai szituációból építkezve egyszer csak kinyílik, mindenféle valóságos, ám valójában irracionális dimenziók felé.

Fordította: Tompa Andrea
  Szereposztás
Válja 
Bánki Gergely 
Anya/ Uszodai dolgozónő 
Csoma Judit 
Olga 
Gera Marina 
Apa/Rendező 
Terhes Sándor 
Petya bácsi 
Tamási Zoltán 
Rendőrkapitány 
Lengyel Ferenc 
Ljuda 
Gergely Katalin 
Sziszojev 
Janklovics Péter 
Szeva 
Szabó Simon 
Zakirov 
Igor Lazin 
Kicsit spicces nő kimonóban 
Huzella Júlia 
Valaki az étterem vezetőségéből 
Ivan Tabeira 
Verushkin 
Schönberger Ádám 
  Stáblista
Díszlet 
Sebő Rózsa 
Jelmez 
Barnoff Tamara 
Rendező 
Vajdai Vilmos 
Dramaturg 
Sebők Bori 
Videó 
Juhász András 
Videó 
Balogh Balázs 
Fény 
Balázs Krisztián 
A rendező munkatársa 
Kálmán Eszter 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1053 Budapest, Ferenciek tere 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?