Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

TELJES NAPFOGYATKOZÁS
Budapesti Kamaraszínház - Ericsson Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Christopher Hampton: Teljes napfogyatkozás színmű egy részben „- Olyan boldogok lehetnénk mi ketten, ez a legkönnyebb dolog a világon, hát mért nem az? - Nekünk ez sose jött össze, és nem is fog, egyikünknek se.” Hogy ez a párbeszéd egy férfi és egy nő, vagy éppen két férfi között zajlik le, olyan mindegy. Hogy ez Verlaine és Rimbaud között hangzott-e el, olyan mindegy. Emberek: éreznek, szeretnek hazudnak, becsapnak, szenvednek. Mint mi mindannyian.
Fordította: Gy. Horváth László
Dramaturg: Boronkay Soma eh.
Súgó: Kovács Erika
Ügyelő, asszisztens: Kákonyi Éva

Bemutató: 2011.02.19.
  Szereposztás
Paul Verlaine 
Nagy Viktor 
Arthur Rimbaud 
Szűcs Péter Pál 
Mathilde  
Verebes Linda 
Mauté de Fleurville-né 
Tímár Éva 
Mauté de Fleurville 
Kocsó Gábor 
Isabelle Rimbaud 
Varga Klári 
Eugénie 
Juhász Réka 
  Stáblista
Rendező 
Léner András 
Díszlet 
Kovács Yvette Alida 
Jelmez 
Kovács Yvette Alida 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1075 Budapest, Asbóth u. 20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?